Rolando Lekaj, the Albanian who is making international career in fashion

His name is Rolando Lekaj. He was born in Lezha, and for more than two years he has been living in the far Beijing. He had first experiences in modeling in 2007-2008. He initially took part in “Miss & Mister Lezha”, and later on various fashion events in Tirana and Durres. In the events where […]

Modeli nga Lezha: Miqësia ime speciale me pasaniken Paris Hilton

Ai është një djalë nga Lezha, që në Shqipëri u bë i njohur pak vite më parë për pjesëmarrjen në evente të ndryshme bukurie e sfilata mode. Quhet Rolando Lekaj, dhe vitet e fundit është vendosur në Pekin (Kinë) ku po bën karrierë si model, aktor dhe biznesmen i një marke kremrash antimoshë. Puna si […]

Shqiptari që çuditi AmFar-in, ble 1.6 milionë euro fustane për nusen!

Emri i tij është Rolando Lekaj. Ai ka lindur në Lezhë dhe për më shumë se dy vjet jeton në Pekin. Përvojat e para si model i pati në vitet 2007-2008, ku u shpall “Mister Lezha” dhe më vonë nisi karrierën e tij ndërkombëtare duke reklamuar një numër të madh produktesh të firmave më të […]